Versterk uw gezondheid en welzijn met de bioproducten van Natuurhuis Pacha Mama in Tielt

Respect voor mens en natuur. Dat spreekt vanzelf in Natuurhuis Pacha Mama, waar bewust omgaan met gezondheid en welzijn in Tielt een levensstijl zijn. In deze winkel met natuurproducten zijn alle eetwaren, dieetvoeding, voedingssupplementen en cosmetica biologisch geproduceerd.

Puur bio

De biologische producten van Natuurhuis Pacha Mama zijn gemaakt zonder hulp van chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest, hormonen, GGO’s of schadelijke stoffen. Want zorg dragen voor de natuur is ook respect hebben voor uzelf. Daarom biedt Natuurhuis Pacha Mama alleen voedingswaren aan die het biolabel verdienen. Gezonde voeding dus. Ook mensen die een kilootje willen verliezen, kunnen hier terecht.

Ingediënten voor een evenwichtig lichaam

Er is een aanbod aan de klassieke basisproducten zoals bijvoorbeeld olie, vetten, noten en gedroogde kruiden. Dan zijn er ook biologisch geteelde koffie, granen, thee, voeding met natuurlijke suikers, fruitsappen en zelfs bieren en wijnen. Misschien volgt u een glutenvrij of suikervrij dieet? Of u heeft een lactose-intolerantie? Gelukkig biedt Natuurhuis Pacha Mama heel wat vervangingsproducten aan. Zoals dranken zonder toegevoegde suiker, voeding zonder granen en calciumvervangers.

Gezonde supplementen en cosmetica

Voedingssupplementen van verschillende merken bieden een natuurlijke oplossing voor talrijke kleine kwaaltjes. Zo moet u niet te snel naar een chemisch middel grijpen. Ook voor uw huid zijn er in Natuurhuis Pacha Mama biologische cosmetica. Want uw huid heeft geen chemie nodig om te herstellen.

Laat van u horen

Natuurhuis Pacha Mama is een gezellige speciaalzaak die in de wijde omgeving van Tielt gerespecteerd wordt voor zijn kwaliteitsproducten en professioneel advies op het vlak van biovoeding en schoonheidsverzorging. Aarzel dus niet om Natuurhuis Pacha Mama te contacteren voor meer informatie over de bioproducten of als u advies wil vragen. U kan ook online natuurproducten bestellen. Vergeet niet de pagina met acties en promoties na te kijken voor interessante aanbiedingen.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws.

Nieuws

Ontdek het meeste recente nieuws van Natuurhuis Mama Pacha. Blijf op de hoogte van de nieuwe workshops!

Info

Openingsuren

Ma 14:00-18:00
Di 8:30-18:30
Wo 8:30-18:30
Do 8:30-18:30
Vr 8:30-18:30
Za 9:00-18:00
Zo 10:00-12:00