Natuurlijk mooier met de schoonheidsverzorging van Natuurhuis Pacha Mama

Natuurhuis Pacha Mama - Tielt - Schoonheidsverzorging

Onze huid heeft een beschermende functie voor ons lichaam. Maar het is ook een uiterst gevoelig orgaan. Kies daarom voor de natuurzuivere schoonheidsverzorging in Tielt van Natuurhuis Pacha Mama. Zo krijgt u een sterke en stralende huid op de meest gezonde manier.

Voor een natuurlijke schoonheid

Bij Natuurhuis Pacha Mama vindt u alleen biologische cosmetica met actieve en natuurlijke ingrediënten zonder schadelijke of chemische toevoegingen. Met het gebruik van biocosmetica herstelt u de harmonie tussen mens en natuur.

Een combinatie van zorgvuldig uitgekozen stoffen uit de natuur, zoals plantaardige oliën en extracten, stimuleert de zelfregulerende krachten en ondersteunt de gezonde harmonie van uw huid.

Kwaliteitsvolle natuurproducten

Natuurhuis Pacha Mama heeft een uitgebreid gamma biocosmetica voor schoonheidsverzorging. Zoals de natuurzuivere, mens- en diervriendelijke verzorgingsproducten van Weleda en Dr. Hauschka.

De plantaardige en dierlijke grondstoffen (bv. wolwas en bijenwas) die zij gebruiken, komen uit biologische landbouw en uit in het wild verzamelde planten. Deze producten zorgen voor een weldadige effect op de huid, het haar en het gelaat.

Voor aromatherapie heeft Natuurhuis Pacha Mama etherische oliën van onder andere Sjankara, Biover en Chi.

Meer weten over schoonheidsverzorging

Wil u graag meer weten over biocosmetica? Neem dan vandaag nog contact op met Natuurhuis Pacha Mama in Tielt voor al uw vragen over natuurlijke schoonheidsverzorging.